Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Dušené králičí maso na víně

Dušené králičí maso na víně

29.8.2006 / Rubrika: Králík

600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
včera23:44
1 reakcí

Vitamín D

Zdravím, potřebovala bych mamce koupit doplněk stravy s vitamínem D. Jaký mi doporučíte?

Markéta
včera16:53
557 reakcí

zkušenosti s léčitely u rakoviny

Opravdu?? Co to je za přípravek? Kde si pro něj chodíte?

Petra
včera16:41
80 reakcí

Léky-závislost

Byl jsem dlouhá léta závislý na Tramadolu, po jeho vysazení jsem krátkodobě přešel na opium, protože se to psychicky nedalo vydržet, trpěl jsem... (zkráceno)

Gilles
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.