Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Dušené králičí maso na víně

Dušené králičí maso na víně

29.8.2006 / Rubrika: Králík

600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
dnes15:33
119 reakcí

roztroušená skleroza

Jaja
dnes13:54
138 reakcí

zdravé vlasy

Jo. Všechny, co mají stejnou ajpinu jako ty, komiku :))

Hanka
dnes13:51
40 reakcí

batoh thebag

Ještě, že to tady ošetřili tím, že zviditelnili konce ip. Tak je vidět, že propaguješ nějakou blbost.

Hanka
dnes13:45
14 reakcí

itamíny v těhotenství

Hezky sis odpověděla :))

Hanka
dnes13:43
114 reakcí

Průjem

Ty nevíš, že tu jsou vidět ip adres? Při najetí na jméno? Tak proč se tak ztrapňuješ?

Hanka
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.