Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Ryby > Rybí filé po italsku

Rybí filé po italsku

29.8.2006 / Rubrika: Ryby

750 g rybího filé z mořských ryb, 75 g margarínu nebo tuku, 75 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel nebo pastiňák), 50 g cibule, 30 g rajčatového protlaku, 100 g rajčat, 30 g hladké mouky, ocet, nové kořeni, bobkový list, 50 g bilých fazoli, sůl

V rozpáleném tuku rychle opečeme osolené porce rybího filé. Opečené filé vyjmeme, do tuku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, slabě osmahneme, zamícháme mouku, lehce zasmažíme, přidáme koření, rozmačkaná rajčata, rajčatový protlak, ocet a vlažný vývar. Vše dobře promícháme a zvolna vaříme, až je omáčka přiměřeně hustá. Vařenou omáčku upravíme podle chuti, přecedíme ji na porce rybího filé, přidáme do měkka vařené a scezené fazole jako vložku a necháme ještě 5 minut povařit. Podáváme se špagetami nebo s dušenou rýží.

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den

Aktuálně v diskusích
dnes22:41
277 reakcí

pálení těla

Anonym
dnes22:40
5 135 reakcí

rakovina slinivky břišní

Upřimnou soustrast

Milena
dnes22:28
883 reakcí

Interupce

? "PROTOCOL SHIELDERS" ? Hello, I am COREY RODRIGUEZ by name, THE CEO of protocol & cyber-sheild hackers. In this message, we will... (zkráceno)

Corey Rodriquez
dnes20:16
597 reakcí

Zápach z úst

Are you a business man or woman? Are you in Financial,Any stress or do you Need funds to start up your own business? Do You Need to settle your... (zkráceno)

mrsmelissamorganloanfirm@gmail.com
dnes20:02
6 reakcí

Přírodní kosmetika

Děkuju moc za tip, asi si ho rovnou objednám. Děkuju

Peťka
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.
(c) 2005-2013 Abeceda Zdraví s.r.o.   | Reklama | Návštěvnost měří NetMonitor | Prohlášení