Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Ryby > Treska dušená v bílém víně s rajčaty

Treska dušená v bílém víně s rajčaty

29.8.2006 / Rubrika: Ryby

750 g filé z tresky, 2 dl bílého vína, 100 g cibule, 100 g oleje, moučné máslo, 500 g rajčat, sůl

Cibuli očistíme, nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme plátky ryby a podusíme s vínem, případně během dušení podlijeme vodou. Rybu vyjmeme, šťávu zahustíme moučným máslem, povaříme a přelijeme přes rybu. Podáváme obložené pečenými rajčaty.
Moučné máslo připravíme tak, že hladkou mouku smícháme s měkkým máslem v poměru 1: 1. Jako přílohu podáváme brambory v rozmanité úpravě a jemné saláty.

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den

Aktuálně v diskusích
včera21:39
54 reakcí

Zyprexa

Já jsem je vysadila sama taky jsem je dostala v nemocnici ale kašlu na ně ta hnusná žravost mi mozek fakt nevyléči

Anonym
včera16:44
294 reakcí

pálení těla

Dobrý den,pálení a brnění ruky mě trápí 2,5 roku.Před rokem jsem podstoupila operaci krční páteře kde jsem měla nález.Ale tím se nic nevyřešilo.Beru... (zkráceno)

Monika
22.3.23:19
51 reakcí

Hojení po operaci menisku

Je mi 31 let. Sportovec. Pred 3 tydny mi doktor Schovanec sesival meniskus(nikoli odstraneni). 1. Tyden to boli dost - koleno jsem nijak nenamahal.... (zkráceno)

Barett
22.3.22:12
15 reakcí

Zdravá výživa

mohu doporučit, že pokud máte chut na něco sladšího a hubnete, tak ty 100% džemy jsou jako sladké naprosto idealní, když si to namažete, já např.... (zkráceno)

Iris
22.3.22:07
8 reakcí

Jídlo bez cukru

za mě jsou kvalitní všechny relaxy, jen někomu sedne to a někomu to, každopádně to nic nemění na tom, že jsou kvalitní a zdravé a obsahují 100%... (zkráceno)

Iris
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.