Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Sója a tofu > Zapečené těstoviny s tofu

Zapečené těstoviny s tofu

29.8.2006 / Rubrika: Sója a tofu

400 g krátkých těstovin (vřetýnka apod.), 400 g tofu, 2 vejce, 300 ml mléka, 30 g hladké mouky, 50 g strouhaného parmazánu nebo čedaru, špetka muškátového oříšku, hrst petrželky, 30 g másla, olej na vymazání mísy, sůl, pepř

Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel, do kterého přidáme strouhaný parmazán, na kostičky nakrájené totu, ochutíme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme žloutky. Pak přidáme ušlehaný sníh z bílků, uvařené těstoviny, nakrájenou petrželku a celou směs dáme do olejem vymazané zapékací mísy. V předem vyhřáté troubě zapékáme dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
dnes5:04
1 reakcí

Finanční peněžní prostředky jsou zde k dispozici

Jsem nezávislý věřitel. Můžete si vypůjčit až 1 500 000 Kč. Kontakt: marysadinero@gmail.com

Marysa dinero
dnes5:04
1 reakcí

Finanční peněžní prostředky jsou zde k dispozici

Jsem nezávislý věřitel. Můžete si vypůjčit až 1 500 000 Kč. Kontakt: marysadinero@gmail.com

Marysa dinero
dnes5:04
1 reakcí

Finanční peněžní prostředky jsou zde k dispozici

Jsem nezávislý věřitel. Můžete si vypůjčit až 1 500 000 Kč. Kontakt: marysadinero@gmail.com

Marysa dinero
dnes5:03
1 reakcí

Finanční peněžní prostředky jsou zde k dispozici

Jsem nezávislý věřitel. Můžete si vypůjčit až 1 500 000 Kč. Kontakt: marysadinero@gmail.com

Marysa dinero
dnes5:03
1 reakcí

Finanční peněžní prostředky jsou zde k dispozici

Jsem nezávislý věřitel. Můžete si vypůjčit až 1 500 000 Kč. Kontakt: marysadinero@gmail.com

Marysa dinero
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.