Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Luštěniny a obiloviny > LUŠTĚNINOVÉ KARBANÁTKY

LUŠTĚNINOVÉ KARBANÁTKY

29.8.2006 / Rubrika: Luštěniny a obiloviny

400 g uvařených luštěnin (podle chuti můžeme použít čočku, hrách, či fazole nebo sójové boby), 1 cibule, 1 vejce, strouhanka z celozrnného pečiva, 4 lžíce tvrdého strouhaného sýra, 2 lžíce nasekané petrželky, 1 lžička majoránky, 1 lžíce oleje na osmažení cibule, olej na smažení, sůl

Uvařené luštěniny prolisujeme. Přidáme osmaženou, nakrájenou cibuli, rozšlehané vejce, strouhanku na zahuštění, sýr, nasekanou petrželku, okořeníme majoránkou, mírně osolíme a ze směsi tvoříme malé karbanátky, které obalíme ve strouhance, a osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Hotové klademe na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
dnes19:40
7 reakcí

školní batoh

To jste Marie udělala moc dobře. Náš syn má ergobag už několikátý a jiný už ani nechce.

Světla
dnes19:32
80 reakcí

vypadavani vlasu

Zkoušela jsem keratin, nakonec se mě nejvíce líbí clip in.

Martuši
dnes17:09
171 reakcí

Úporné bolesti zad

Na bolesti bederní páteře se mi velmi osvědčil jeden cvik,zkusím ho popsat. Ve stoje levou nohu dopředu,jakoby udělat krok s přenést váhu na tu nohu,... (zkráceno)

Dalibor
včera21:39
84 reakcí

dlouhodoby prujem

Já bych asi se asi hlavně snažila doplnit probiotika. Od toho, co je pravidelně užívám, tak nemám s trávením problémy.

Alice
včera15:55
210 reakcí

JESLE, skvělá věc!

Ja jsem taky pro jeslicky, nic na tom nevidim :-)

Lenka
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.