Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Luštěniny a obiloviny > Zapečená jáhlová kaše s ovocem

Zapečená jáhlová kaše s ovocem

29.8.2006 / Rubrika: Luštěniny a obiloviny

250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli

Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
včera8:18
764 reakcí

jak zhubnout

Já jsem zkoušela Bonedere na těch 14 dní a super. Jsem naprosto spokojená a dost mi to i chutnalo. Určitě budu objednávat znova

Monika
13.10.23:44
1 reakcí

Vitamín D

Zdravím, potřebovala bych mamce koupit doplněk stravy s vitamínem D. Jaký mi doporučíte?

Markéta
13.10.16:53
557 reakcí

zkušenosti s léčitely u rakoviny

Opravdu?? Co to je za přípravek? Kde si pro něj chodíte?

Petra
13.10.16:41
80 reakcí

Léky-závislost

Byl jsem dlouhá léta závislý na Tramadolu, po jeho vysazení jsem krátkodobě přešel na opium, protože se to psychicky nedalo vydržet, trpěl jsem... (zkráceno)

Gilles
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.