Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Moučníky > Jogurtový pohár s pomeranči a jablky

Jogurtový pohár s pomeranči a jablky

29.8.2006 / Rubrika: Moučníky

400 g bílého netučného jogurtu, 100 g pomeranče, 100 g jablka, nízkokalorické sladidlo

Pomeranč oloupeme, odstraníme bílou dužinu a hrubé vnitřní blány, pomeranč nakrájíme na kostičky a odstraníme jadérka. Jogurt dáme do misky, přidáme sladidlo a dobře rozšleháme. Omyté jablko oloupeme, vykrojíme z něj jádřinec a nakrájíme na kousky. Spolu s kousky pomeranče přidáme k rozšlehanému jogurtu, směsí naplníme sklenice a dáme vychladit.

1 porce přibližně obsahuje:
12 g bílkovin, 4 g tuku, 32 g sacharidů, 1,8 g vlákniny 210 kcal = 880 kJ

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně

Aktuálně v diskusích
dnes14:06
16 922 reakcí

Alkoholismus zcela vážně

Dobrý den vážení. Tak jak pokračuje naše ABSTINENCE ?

Anonym
dnes12:59
85 reakcí

Zkušenost s doplňky stravy Revitanerv?

Ano tak tyhle vitamíny beru.Však je vyzkoušej a uvidíš,že ti také pomůžou.

Radek
dnes12:50
2 249 reakcí

dráždivý tračník

Potřebujete rychlou půjčku k vyřešení finančních problémů a podnikání? Získejte půjčku od 3000 do 150 000 000 v následujících měnách ($), (€) a (* L... (zkráceno)

Anonym
dnes12:04
2 reakcí

Úvěr

Hodně společností řeší registry a příjem, ale u společnosti Acema jsem si i tak dokázal zařídit půjčku.

Mirek
dnes11:59
83 reakcí

FIFOCapitals@gmail.com

Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through... (zkráceno)

WE OFFER ALL KIND OF LOANS
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.