Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Těstoviny > Špagety s rajčaty a roketou

Špagety s rajčaty a roketou

29.8.2006 / Rubrika: Těstoviny

350-400 g špaget, 400 g "třešničkových" rajčátek, hrst rokety, 100 g černých oliv, 50 g parmazánu nebo jiného tvrdého sýra, 2 lžíce olivového oleje, sůl

Čerstvá třešničková rajčátka rozkrojíme na půlky. Vložíme je do rozehřátého olivového oleje, ochutíme oreganem a necháme za občasného míchání asi 5 minut dusit na mírném plameni. Pak přidáme vypeckované a na půlky nakrájené olivy, poloviční množství nahrubo nasekaných listů rokety a podle potřeby ještě nepatrně osolíme. Mezitím uvaříme těstoviny a scezené je promícháme s připravenou omáčkou, posypeme zbývajícími listy rokety a nahrubo nastrouhaným parmazánem. Ihned podáváme. Poznámka: Místo rokety můžeme použít listy pampelišek.

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
včera21:58
17 reakcí

vitaminy v těhotenství

V těhotenství se Femibion užívá, protože pomáhá těhotným ženám doplnit látky, které v těhotenství potřebují, a které není snadné doplnit běžnou... (zkráceno)

Majdalena
včera19:14
3 813 reakcí

Kartářky

Mě dostala svou předpovědí paní Dinušová. Do půl roku se dost věcí splnilo.Tak jsem zvědavý jak to bude dál. Předpověď je na dva roky. Dávám kontakt... (zkráceno)

Tomáš
včera18:30
2 reakcí

Bolesti v oblasti bricha

Nejspíš je to chlamydioza, antibiotika, bylinky lichořeřišnice , celík zlatobýl a pod.

anonym
včera18:04
36 reakcí

APO-PAROX vysazování

Obnovuji diskuzi jak vysazovat paroxetin-kdy zmizi stavy z vysazovani?

Lenka
včera18:03
355 reakcí

Klouby, kosti

Také tyhle doplňky stravy užívám a kolena už mě nebolí

Ferda
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.