Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Regresní terapie

Přeskočit na nejnovější příspěvek
heliantiel, 9.7.2012 21:56:42, IP: ***.***.221.138, #165296
Nikde jsem tu nenašla zmínku o regresní terapii, jako o alternativní léčbě a přijde mi to jako veliká škoda. Regresní terapií se dá vyčistit a objasnit spousta věcí, jak zdravotních, tak psychických.

Co se dá regresní terapií řešit?

traumata, zážitky, se kterými se nepodařilo vyrovnat (ztráta blízké osoby, potrat, rozvod, problematické dětství, domácí násilí, problémy s bývalými partnery, fyzické a sexuální zneužívání …)
pocity a emoce, se kterými si nevíme rady (vztek, plačtivost, lítost, nedostatek sebevědomí, problém s přijetím sebe sama, svého těla...) neschopnost koncentrace, smutek, apatie, nejistota, deprese, posttraumatické stavy, stres, psychospirituální krize
vztahové problémy (problém navázat trvalý vztah, problém vyrovnat se s rozchodem s partnerem …)
bolesti a problémy bez zjevné fyzické příčiny (migrény - bolesti hlavy, poruchy spánku, astma, epilepsie, štítná žláza, ekzémy, koktavost, bolesti břicha, končetin, různé alergie...)
problémy s otěhotněním
problémy s nadváhou, stravovacími návyky (přejídání, odmítání jídla, nechutenství, poruchy příjmu potravy)…
zjišťování přesného času narození
poruchy spánku, problémy s dýcháním, ztráta energie, neurózy, únava, úzkost...
různé pocity strachu (strach z výšek, hloubek, lidí, vody, hmyzu, pavouků, uzavřených nebo volných prostor, o život, ze smrti, že mě nikdo nemá rád ...
Přidat příspěvek k tématu Regresní terapie
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
dnes9:57
1 reakcí

svačiny do školy

Ahojky, zakládám tuto diskuzi pro inspiraci na svačiny do školy, mám doma 2 školáky a nevím co jim pořád dávat za svačiny. Děkuji :-)

Jana
včera23:21
2 reakcí

Kojenecké mléko

Zdravím, jám kupuju Sunar Premium a určitě ho doporučím. Dcerce toto mlíčko dávám už od porodnice a je zdravá a spokojená.

Lucie
včera19:51
378 reakcí

Punčochy a muži

Nositelky a nositelé silonek. Patřím mezi ty muže, co nosí silonky. Jsou pod kalhotami pohodlné. V noci, pokud je chladno, nosím silonky i do... (zkráceno)

Anonym
včera17:59
70 reakcí

Olwexya

Zdravím, brala jsem Olwexyu 75mg asi 3 roky, byla jsem po ní v naprosté pohodě, akorát libido na bodě mrazu. Zjistila jsem, že mám dost vysoký tep,... (zkráceno)

Klára
včera13:08
3 reakcí

Opruzeniny a zapařeniny

Taky ho máme vyzkoušený, funguje a ulevuje velmi rychle a spolehlivě. Je vhodný jak pro děti tak i dospělé.

Světla
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.