Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Výživa > Svačiny pro děti

Diskuse - Svačiny pro děti

Přeskočit na nejnovější příspěvek
Zuzka, 13.2.2023 19:22:26, IP: ***.***.224.49, #241492
Zdravím, poradíte dobré svačinky pro malé děti? Jaké jsou u Vás doma oblíbené?
Eliška, 15.2.2023 23:09:59, IP: ***.***.61.7, #241495
U nás je nejoblíbenější smetanový Bobík, je plný poctivé smetany a tvarohu a dětem moc chutná.
Jitka, 21.2.2023 21:27:10, IP: ***.***.100.89, #241515
Holky, taky dávám dcerce na svačinku Bobíka- nejvíc jí chutná pistáciová a vanilková příchuť. Bobík zasytí a má dobré složení.
Přidat příspěvek k tématu Svačiny pro děti
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
včera22:19
3 reakcí

Nejlepší smetanové krémy

Taky kupuju jen Bobíka - je výborný a hlavně má dobré složení bez éček.

Jarka
včera20:09
4 reakcí

Kosmetika na jemné a splihlé vlasy

Souhlasím a taky kosmetiku Tomas Arsov doporučuji. Mě pomohla na podporu růstu vlasů a vlasy mám krásně lesklé, pevné a rostou rychleji.

Martina
včera19:35
2 reakcí

Premenstruační syndrom

Doporučím přírodní doplněk PMS Harmony, objednávám ho na herbanicum.cz

Martinka
24.3.9:57
1 reakcí

svačiny do školy

Ahojky, zakládám tuto diskuzi pro inspiraci na svačiny do školy, mám doma 2 školáky a nevím co jim pořád dávat za svačiny. Děkuji :-)

Jana
23.3.23:21
2 reakcí

Kojenecké mléko

Zdravím, jám kupuju Sunar Premium a určitě ho doporučím. Dcerce toto mlíčko dávám už od porodnice a je zdravá a spokojená.

Lucie
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.