1-2 velké růžice brokolice, 3 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, špetka mletého zázvoru, sůl, mletý pepř, 3 vejce, šálek vývaru z kostky, 3 lžíce bílého vína, tatarská omáčka
Z očištěné a opláchnuté brokolice odkrojíme košťál, drobně jej nakrájíme a společně s růžičkami brokolice vsypeme do vařící osolené vody a vaříme 5 minut. Scedíme je a necháme odkapat. Česnek drobně nakrájíme, osmažíme na oleji a vyjmeme. Do oleje vložíme povařenou brokolici, osolíme, okořeníme, zalijeme vývarem a vínem a za občasného zamíchání dusíme 4 minuty. Pak brokolici zalijeme vejci rozšlehanými se solí a necháme je na mírném ohni srazit. Při podávání doplníme tatarskou omáčkou. Podáváme s bramborami.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Ahoj. Umíte mně někdo poradit kvalitní ortopedickou kancelářskou židli? Děkuji
Moc díky,objednala jsem je v drmax, mám už i vyzkoušené a super
Mně se povedlo přítelkyni vybrat krásný set na Olivie.cz. Vím, že po něm pokukovala, tak snad bude mít radost :)
Moc díky za rady. Vaxol používám zhruba týden a svědění opravdu přestalo. Navíc si nemusím ani čistit uši, i toto Vaxol zvládá spolehlivě.