2 růžice brokolice, 2 lžíce olivového oleje, špetka mletého pepře, 2 stroužky česneku, sůl, 1/2 šálku bílého vína, šálek smetany, 1 žloutek
Očištěnou a opláchnutou, na růžičky rozdělenou brokolici vložíme na pánev s rozehřátým olejem a prohřejeme ji, až změkne. Potom ji vyjmeme, na pánev dáme prolisovaný česnek a osmahneme jej. Přidáme zpět růžičky brokolice a v oleji je necháme zesklovatět. Opepříme je a osolíme. Brokolici vyndáme a vložíme do mísy. K oleji přilijeme víno a převaříme je. Smetanu rozkvedláme se žloutkem, směs přelijeme k oleji a za stálého míchání prohřejeme. Směs se nesmí vařit, žloutky by se srazily. Hotovou omáčkou zalijeme brokolici v míse. Podáváme k masu nebo k drůbeži.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Zkuste se podívat na web vlasy-levne. Mají kvalitní materiál k prodlužování vlasů.
Dobrý večer, berete nějaký doplněk stravy na vlasy? Začínají mi s věkem ztrácet na kvalitě, jsem z toho zoufalá
Taky jsem nedávno pořídila dioptrické brýle z luxbryle a jsem naprosto spokojená
Brýle proti modrému světlu mám už nějakou dobu a je to značný rozdíl je mít a nemít. Nemám po celém dni tak vysušené a bolavé oči, takže rozhodně to... (zkráceno)
Já jsem byla velmi spokojená s těma bělícíma páskama. Po doužívání celého balení jsem měla zuby o dost bělejší.