2 růžice brokolice, 2 lžíce olivového oleje, špetka mletého pepře, 2 stroužky česneku, sůl, 1/2 šálku bílého vína, šálek smetany, 1 žloutek
Očištěnou a opláchnutou, na růžičky rozdělenou brokolici vložíme na pánev s rozehřátým olejem a prohřejeme ji, až změkne. Potom ji vyjmeme, na pánev dáme prolisovaný česnek a osmahneme jej. Přidáme zpět růžičky brokolice a v oleji je necháme zesklovatět. Opepříme je a osolíme. Brokolici vyndáme a vložíme do mísy. K oleji přilijeme víno a převaříme je. Smetanu rozkvedláme se žloutkem, směs přelijeme k oleji a za stálého míchání prohřejeme. Směs se nesmí vařit, žloutky by se srazily. Hotovou omáčkou zalijeme brokolici v míse. Podáváme k masu nebo k drůbeži.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Maminy, jaké kupujete dětem jogurtíky? Podle čeho vybíráte?
Já se lupů zbavila až když jsem začala používat šampón Seni care, který obsahuje močovinu (ureu).
Bělící pasty se moc nedoporučují, protože obrušují sklovinu a tím ji ničí...
Já vyzkoušela kde co, ale nakonec asi před dvěma lety jsem narazila na Biomin doplňky a nedám na ně dopustit.Mám vitamín C, vitamín K2, D3Extra,... (zkráceno)
Záleží co si chceš nechat udělat, jestli přizvednou, vymodelovat nebo rovnou plastiku. Jestli máš prsa relativně velká tak stačí vymodelování i... (zkráceno)