5 lžiček čaje, 600 ml vody, 3 hřebíčky, kousek celé skořice, 3 lžíce cukru, šťáva z 1 pomeranče, 2 šálky jablečného moštu, plátky citronu
Vodu nalijeme do kameninové nádoby, přidáme hřebíčky, skořici a cukr a přivedeme k varu. Nádobu odstavíme z ohně a přisypeme čaj, který necháme 2-3 minuty vyluhovat. Potom čaj přecedíme do džbánku a přidáme pomerančovou šťávu a jablečný mošt. Nápoj podáváme po vychlazení ve vysokých sklenicích ozdobených plátky dobře omytého citronu.
Recept byl umístěn se svolením vydavatelství Vyšehrad
Asi pŕed 5. lety jsem byl na Slovensku v Tatrách a v jednom obchode sem si koupil punčocháče velikost 180. Jako kluk jsem takové punčocháče,nebo... (zkráceno)
Měla jsem se zrakem problém ohledně korekce, neustále se mi totiž zhoršoval zrak. A dnes jsem ráda, že jsem se na kliniku objednala a nechala si oči... (zkráceno)
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky