½ l šťávy z červeného rybízu, 2 polévkové lžíce višňové šťávy, 1 polévková lžíce šťávy z čerstvých jahod, 1/4 l chladného silného čaje, cukr podle chuti, sodovka
Z ovoce vylisujeme šťávu, přecedíme a smícháme s chladným silným čajem. Podle chuti osladíme. Hotový čaj nalijeme do vysokých pohárů a doplníme sodovkou. Nápoj je velmi osvěžující.
Recept byl umístěn se svolením vydavatelství Vyšehrad
Já jsem se nastartovala pomocí ketofit, zhubla jsem 20 kila a teď už jsem jen v udržovací fázi. Jsem půl roku po dietě a stále hubnu, jím s rozumem a... (zkráceno)
Ahoj syn dost často mývá rýmu, ale právě tu zadní a je to tedy boj, protože chudáček nic nevysmrká a všechno mu jde dolů. Ale kdyby to, alespoň třeba... (zkráceno)
Mě na nehtovou plíseň pomohl pryskyřicový lak Abicin, používala jsem ho 2x týdně a do 2 měsíců byla plíseň pryč, takže ho doporučuji každému kdo se... (zkráceno)
Ahoj letos se chystáme s dětmi poprvé k moři do Turecka, letíme už v květnu, protože tam nechci být v sezóně. Akorát bych si chtěla koupit nové... (zkráceno)