3 lžíce čaje, 1 I vody, špetka soli, 1 lžička jedlé sody, 2 rovné lžíce másla
Čaj nasypeme do vody, uvedeme ji do varu a chvíli vaříme. Silný čaj potom přecedíme do kameninové nádoby. Po přidání jedlé sody a másla šleháme, až se vytvoří hustší směs. Tibeťané pijí této "čajové polévky" značné, množství.
Recept byl umístěn se svolením vydavatelství Vyšehrad
Asi pŕed 5. lety jsem byl na Slovensku v Tatrách a v jednom obchode sem si koupil punčocháče velikost 180. Jako kluk jsem takové punčocháče,nebo... (zkráceno)
Měla jsem se zrakem problém ohledně korekce, neustále se mi totiž zhoršoval zrak. A dnes jsem ráda, že jsem se na kliniku objednala a nechala si oči... (zkráceno)
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky