3 stonky řapíkatého celeru, 2 -3 mladé kedlubny, 2 jablka, 3 lžíce citronové šťávy, 1 šálek jogurtu, 1/2 šálku smetany, mletý pepř, sůl, 1 lžička cukru, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce nakrájených jader vlašských ořechů
Kedlubny oloupeme, nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Z jablek vykrojíme jádřince, oloupeme je, rovněž nakrájíme na nudličky a vložíme ke kedlubnám. Přidáme opláchnutý a na nudličky nakrájený řapíkatý celer. Jogurt promícháme se smetanou, citronovou šťávou, cukrem, osolíme, opepříme, zakapeme sójovou omáčkou a ze směsi ušleháme zálivku. Nalijeme ji na salát a zlehka jej promícháme. Podáváme ho po rozležení a sypeme nakrájenými jádry vlašských ořechů.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Maminy, jaké kupujete dětem jogurtíky? Podle čeho vybíráte?
Já se lupů zbavila až když jsem začala používat šampón Seni care, který obsahuje močovinu (ureu).
Bělící pasty se moc nedoporučují, protože obrušují sklovinu a tím ji ničí...
Já vyzkoušela kde co, ale nakonec asi před dvěma lety jsem narazila na Biomin doplňky a nedám na ně dopustit.Mám vitamín C, vitamín K2, D3Extra,... (zkráceno)
Záleží co si chceš nechat udělat, jestli přizvednou, vymodelovat nebo rovnou plastiku. Jestli máš prsa relativně velká tak stačí vymodelování i... (zkráceno)