1 větší celer, 4 plátky sýra, 4 plátky salámu, sůl, voda, mouka, 1 vejce a 1 bílek, lžíce mléka, stolní olej nebo 100 % tuk, strouhanka, tatarská omáčka
Oloupaný celer opláchneme a uvaříme dopoloměkka v osolené vodě. Okapaný a vychladlý krájíme na 1cm silná kolečka, osolíme, po jedné straně potřeme bílkem, přitiskneme plátek salámu nebo sýra, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem, strouhance a dozlatova usmažíme. Klademe do tuku nejprve celerem dolů a pak teprve obrátíme. Pokrm podáváme s vařenými bramborami a s tatarskou omáčkou.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Dobrý den, zajímalo by mě jestli bych tu našla někoho se zkušeností se produkty od CannaCare ? Účinkují ty jejich produkty ? Popřípadě s čím přesně... (zkráceno)
Maminy, jaké kupujete dětem jogurtíky? Podle čeho vybíráte?
Já se lupů zbavila až když jsem začala používat šampón Seni care, který obsahuje močovinu (ureu).
Bělící pasty se moc nedoporučují, protože obrušují sklovinu a tím ji ničí...
Já vyzkoušela kde co, ale nakonec asi před dvěma lety jsem narazila na Biomin doplňky a nedám na ně dopustit.Mám vitamín C, vitamín K2, D3Extra,... (zkráceno)