1 kuře, 2 velké sklenice kysaného zelí (asi 1 kg), 4-5 stroužků česneku, 2 lžičky grilovacího koření, sůl (pokud grilovací koření není slané)
Kuře naporcujeme a potřeme prolisovanými stroužky česneku smíchanými s grilovacím kořením, popř. i solí. Na dno pekáčku nebo zapékací mísy rozložíme kysané scezené zelí, na ně poklademe kousky kuřete a zakryjeme poklicí nebo alobalem a bez podlévání pečeme asi 50 minut dozlatova. Asi po 20 - 25 minutách, kdy maso trochu změkne, poklici nebo alobal sejmeme a kuře pečeme dál, dokud nemá zlatavou kůrčičku. Pokud je zelí příliš kyselé, můžeme je před úpravou jednou nebo dvakrát propláchnout vodou a pak scedit. Kuře se zelím podáváme s vařenými nebo pečenými brambory či bramborovým knedlíkem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
No tak u toho kolagenu jsem po dvou měsících začala pozorovat razantní zlepšení pleti a cca po 4 měsících mi kadeřnice opěvovala nové podrosty :)
Zdravím, je mi 41 let a začínám mít velký problém s erekcí. Chtěl bych se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti z tohoto hlediska, začal jsem sportovat,... (zkráceno)
Já mohu za sebe říct, že jsem hodně hodně hodně dlouho hledala a pak jsem našla kartářku a léčitelku dohromady (díky vesmíre) na vesteni24.cz -... (zkráceno)
Já si u toho vitamínu C nejsem tak nějak jistá. Myslíte si, že se vyplatí to kupovat pro sebe i děti? myslíte si, že to má tělo nějakým způsobem... (zkráceno)
Je vhodná i pro citlivější pleť ? Hlavně to tonikum by mě zajímalo, protože s těmi mám hlavně špatnou zkušenost.