1 kuře, 2 velké sklenice kysaného zelí (asi 1 kg), 4-5 stroužků česneku, 2 lžičky grilovacího koření, sůl (pokud grilovací koření není slané)
Kuře naporcujeme a potřeme prolisovanými stroužky česneku smíchanými s grilovacím kořením, popř. i solí. Na dno pekáčku nebo zapékací mísy rozložíme kysané scezené zelí, na ně poklademe kousky kuřete a zakryjeme poklicí nebo alobalem a bez podlévání pečeme asi 50 minut dozlatova. Asi po 20 - 25 minutách, kdy maso trochu změkne, poklici nebo alobal sejmeme a kuře pečeme dál, dokud nemá zlatavou kůrčičku. Pokud je zelí příliš kyselé, můžeme je před úpravou jednou nebo dvakrát propláchnout vodou a pak scedit. Kuře se zelím podáváme s vařenými nebo pečenými brambory či bramborovým knedlíkem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Maminy, jaké kupujete dětem jogurtíky? Podle čeho vybíráte?
Já se lupů zbavila až když jsem začala používat šampón Seni care, který obsahuje močovinu (ureu).
Bělící pasty se moc nedoporučují, protože obrušují sklovinu a tím ji ničí...
Já vyzkoušela kde co, ale nakonec asi před dvěma lety jsem narazila na Biomin doplňky a nedám na ně dopustit.Mám vitamín C, vitamín K2, D3Extra,... (zkráceno)
Záleží co si chceš nechat udělat, jestli přizvednou, vymodelovat nebo rovnou plastiku. Jestli máš prsa relativně velká tak stačí vymodelování i... (zkráceno)