Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Dušené králičí maso na víně

Dušené králičí maso na víně

29.8.2006 / Rubrika: Králík

600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
dnes13:28
393 reakcí

Preparáty na zvětšení prsou

Já mám zkušenost s Medicomem v Brně a jsou fakt super. Měla jsem je trošku svěšené a nechtěla jsem žádné čtyřky. Výsledek super. Konečně můžu nosit... (zkráceno)

Petra
dnes13:07
3 reakcí

jarní detox těla

Poradíte jaká detoxikační kúra je dobrá? Chtěla bych zkusit něco čistě přírodního.

Naďa
dnes13:06
30 reakcí

DETOX

Doporučíte prosím detoxikační kúru, se kterou máte osobní zkušenost?

Janča
včera22:28
3 reakcí

Smoothie mixér

Od oravi mám klasický tyčový a ten mi to ovoce taky dobře rozmixuje :)

Kája
včera14:11
5 reakcí

Výroba šperků

S fimo hmotou se pracuje hrozně dobře. Hezky drží tvar a hlavně je pak po zatvrdnutí odolná, což se mi na ní líbí.

Evik
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.