600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Zkuste se podívat na web vlasy-levne. Mají kvalitní materiál k prodlužování vlasů.
Dobrý večer, berete nějaký doplněk stravy na vlasy? Začínají mi s věkem ztrácet na kvalitě, jsem z toho zoufalá
Taky jsem nedávno pořídila dioptrické brýle z luxbryle a jsem naprosto spokojená
Brýle proti modrému světlu mám už nějakou dobu a je to značný rozdíl je mít a nemít. Nemám po celém dni tak vysušené a bolavé oči, takže rozhodně to... (zkráceno)
Já jsem byla velmi spokojená s těma bělícíma páskama. Po doužívání celého balení jsem měla zuby o dost bělejší.