Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Dušené králičí maso na víně

Dušené králičí maso na víně

29.8.2006 / Rubrika: Králík

600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
dnes7:24
3 795 reakcí

Multifokální brýle - zkušenosti

Já mám zkušenost výbornou. Díky špatným recenzím jsem se více jak rok odhodlávala k přechodu na multikofální brýle. Nakonec jsem se rozhodla a... (zkráceno)

Anonym
včera14:12
240 reakcí

Stres a cukání svalů

Gaba: Jak dlouho pocitujes cukani svalu po tele? Cukaji ti i oci?

Stella
5.8.21:01
2 reakcí

Lehký školní batoh

Dobrý večer, my máme batoh značky Beckmann a jsme spokojení. Batoh je opravdu kvalitní, lehoučký a prostorný.

Ivka
5.8.18:05
415 reakcí

Zánět močového měchýře

Zdravím, souhlasím s Editou! Taky jsem narazila asi před týdnem na UroPerfect Manózu od Naturevia a zabral mi opravdu rychle. Teď už beru spíš... (zkráceno)

Michaela
5.8.9:21
98 reakcí

Hojení po operaci menisku

I já jsem po artroskopii kolene - 7 týdnů, Je mi 60 let. Odstranili mi část menisku, zbrousili a navrtali hodně poničenou chrupavku. Dělali mi to v... (zkráceno)

Ditta
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.