600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Já mám zkušenost s Medicomem v Brně a jsou fakt super. Měla jsem je trošku svěšené a nechtěla jsem žádné čtyřky. Výsledek super. Konečně můžu nosit... (zkráceno)
Poradíte jaká detoxikační kúra je dobrá? Chtěla bych zkusit něco čistě přírodního.
Doporučíte prosím detoxikační kúru, se kterou máte osobní zkušenost?
Od oravi mám klasický tyčový a ten mi to ovoce taky dobře rozmixuje :)
S fimo hmotou se pracuje hrozně dobře. Hezky drží tvar a hlavně je pak po zatvrdnutí odolná, což se mi na ní líbí.