1 králík, 100 g anglické libové slaniny, 150 g červeného rybízu, 500 g čerstvých hub, 100 ml octa, 100 ml bílého vína, asi 250 ml vývaru (i z kostky), 2 lžičky majoránky, sůl, pepř
Očištěného králíka rozdělíme na porce a namočíme na 20 minut do vody ochucené octem. Pak porce vyjmeme, necháme okapat, osolíme je, opepříme, jednotlivě obalíme v plátcích slaniny a konce zachytíme párátkem. Poklademe je do většího rendlíku a slaninu necháme osmahnout ze všech stran. Pak přisypeme majoránku, králičí maso podlijeme vínem a když se vydusí, podléváme ho občas vývarem. Když maso téměř změkne, přidáme očištěné a pokrájené houby, poloviční množství očištěného rybízu a dusíme dál vše za občasného podlévání vývarem doměkka. Než stáhneme hrnec z plotny, přidáme zbývající rybíz, promícháme a už nevaříme. Podáváme nejlépe s vařenými brambory nebo i bramborovými knedlíky.
Obměna: Místo anglické slaniny můžeme použít plátky uzené krůtí šunky nebo libové debrecínky.
Máme-li čerstvé bylinky, můžeme využít kromě čerstvé majoránky také tymián anebo přidat do pokrmu obě dvě koření.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Dobrý den, kupuju pravidelně křupky pro dcerku od značky Sunar. Křupky jsou výborné a mají i výborné složení.
Zdravím, doporučuji koupit Sunar - vyrostly mi na něm obě děti a byla jsem s ním moc spokojená.
S přírodním přípravkem na erekci máte někdo zkušenost? nechci žádnou chemii, ale přírodní bych asi vyzkoušel, máte někdo tuto zkušenost?
Ještě doplňuji přispévek lamegon/ agomelati/ zvýšen na 75 mg projevila. Se nespavost hned první den po zvýšení dávky ale doktor řekl že to beru... (zkráceno)