1 králík, 2 bobkové listy, 1 cibule, 100 ml bílého vína, asi 200 ml vývaru (i z kostky), 250 ml smetany, 2 lžíce hořčice, 3 lžíce oleje, sůl, bílý pepř
Naporcovaného králíka osolíme, opepříme a za občasného obracení ho osmahneme po všech stranách na oleji. Pak maso zakápneme vínem a když se vydusí, přidáme bobkové listy, drobně pokrájenou cibuli a za občasného podlévání vývarem dusíme králíka doměkka. Když maso změkne, zalijeme králíka smetanou rozmíchanou s hořčicí, trochou soli a pepře a vaříme dál, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme s knedlíkem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Brintelix v dávce 10 mg nebyla dobrá volba, stav se mi zhoršil ,že jsem musela občas užít neurol ,po dvou měsících ní lékař zvedl dávku na 20 mg a... (zkráceno)
Dobrý večer, jaké mléčné výrobky dáváte ročním dětem? Dcerka mi je nechce jíst, nemáte zkušenoat?
Dobrý večer, nemáte prosim zkusenosti se sluzbama od krematoriumzvirat.cz ? Máme problemy s pejskem a pomoc by se nam moc hodila. Dekuji
Pro pomněnka Ten samý problém nespavost. Stejne léky tritico 75 a Elicea 15. Vysazovala jsem podobně a ty stáhne pocity. Neberu od února a stále mi... (zkráceno)
Másla kupuju přímo na nutsnmore.cz, mají tam výběr a rychlé dodání.