2 větší květáky, 2 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, 4-5 větších rajčat, 100 g sýra (eidam, holandská cihla apod.), voda na podlití, sůl, pepř, petrželka
Na oleji krátce osmahneme na plátky nakrájený česnek, přidáme opláchnutý a na růžičky rozebraný květák, osolíme, mírně podlijeme a dusíme dopoloměkka. Pak ke květáku přidáme nakrájená rajčata, pepř a květák dodusíme doměkka. Při podávání květák rozdělíme na talíře, zalijeme proceděnou rajčatovou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou. Podáváme s bramborami.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.