350 g červených (nebo bílých) fazolí, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, 100 ml červeného vína, 4 vrchovaté lžíce rajčatového protlaku,1/2 bujonové zeleninové kostky, hrst petrželky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Fazole přebereme, propláchneme, namočíme do studené vody. Vodu dolijeme a luštěninu uvaříme doměkka. Krátce před dovařením fazole osolíme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem, podlijeme trochu vývarem z fazolí (asi 100 ml), přidáme rozdrobenou bujonovou kostku, rajčatový protlak, víno, sůl, pepř a krátce podusíme. Omáčku vmícháme do uvařených fazolí a krátce prohřejeme. Podáváme posypané nasekanou petrželkou a s celozrnným pečivem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
No říkala jsem si, že bych vyzkoušela spíše ten jejich sprchový olej a přidávala bych ho do vody, když budu koupat...Zkusím si tam ještě raději... (zkráceno)
No tak toho chci právě také docílit, mít konečné dlouhé vlasy a ještě jsem se ptala jestli se dají ty vlasy fénovat nebo žehlit?
Já jsem se nastartovala pomocí ketofit, zhubla jsem 20 kila a teď už jsem jen v udržovací fázi. Jsem půl roku po dietě a stále hubnu, jím s rozumem a... (zkráceno)
Ahoj syn dost často mývá rýmu, ale právě tu zadní a je to tedy boj, protože chudáček nic nevysmrká a všechno mu jde dolů. Ale kdyby to, alespoň třeba... (zkráceno)