4 plátky seitanu, 1 velká červená paprika, 2 mrkve, 1 větší pórek, 200 g konzervované kukuřice, 2 lžíce rýžového vína nebo suchého vermutu, 200 ml vývaru ze seitanu (nebo zeleninový vývar - i z kostky), 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžička kukuřičné nebo bramborové moučky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Plátky seitanu nakrájíme na kostky a osmahneme po obou stranách na oleji, pak je vyjmeme. Do téhož tuku vložíme nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou mrkev, drobně pokrájený pórek a zeleninu osmahneme. Vrátíme zpět seitan, zalijeme vínem, přilijeme vývar, přidáme scezenou kukuřici, osolíme, opepříme a přikryté dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Zeleninu se seitanem ochutíme sójovou omáčkou smíchanou s moučkou, necháme zhoustnout a ihned podáváme. Vhodnou přílohou je rýže.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
No říkala jsem si, že bych vyzkoušela spíše ten jejich sprchový olej a přidávala bych ho do vody, když budu koupat...Zkusím si tam ještě raději... (zkráceno)
No tak toho chci právě také docílit, mít konečné dlouhé vlasy a ještě jsem se ptala jestli se dají ty vlasy fénovat nebo žehlit?
Já jsem se nastartovala pomocí ketofit, zhubla jsem 20 kila a teď už jsem jen v udržovací fázi. Jsem půl roku po dietě a stále hubnu, jím s rozumem a... (zkráceno)
Ahoj syn dost často mývá rýmu, ale právě tu zadní a je to tedy boj, protože chudáček nic nevysmrká a všechno mu jde dolů. Ale kdyby to, alespoň třeba... (zkráceno)