400 g uvařených nebo konzerovaných červených fazolí, 250 g konzervované kukuřice, 3 velké různobarevné papriky, 400 g rajčat (i konzervovaných), 1 velká cibule, 4 stroužky česneku, 'l2lžičky chilli koření, sůl
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s nasekaným česnekem. Pak přidáme fazole, kukuřici (scezené z nálevu), očištěné a na nudličky nakrájené papriky, spařená oloupaná a nakrájená rajčata, osolíme, ochutíme chilli kořením a podusíme, dokud se šťáva z rajčat trochu nevydusí. Podáváme s tmavým chlebem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
No říkala jsem si, že bych vyzkoušela spíše ten jejich sprchový olej a přidávala bych ho do vody, když budu koupat...Zkusím si tam ještě raději... (zkráceno)
No tak toho chci právě také docílit, mít konečné dlouhé vlasy a ještě jsem se ptala jestli se dají ty vlasy fénovat nebo žehlit?
Já jsem se nastartovala pomocí ketofit, zhubla jsem 20 kila a teď už jsem jen v udržovací fázi. Jsem půl roku po dietě a stále hubnu, jím s rozumem a... (zkráceno)
Ahoj syn dost často mývá rýmu, ale právě tu zadní a je to tedy boj, protože chudáček nic nevysmrká a všechno mu jde dolů. Ale kdyby to, alespoň třeba... (zkráceno)