250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli
Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Zdravím, doporučuji koupit Sunar - vyrostly mi na něm obě děti a byla jsem s ním moc spokojená.
S přírodním přípravkem na erekci máte někdo zkušenost? nechci žádnou chemii, ale přírodní bych asi vyzkoušel, máte někdo tuto zkušenost?
Ještě doplňuji přispévek lamegon/ agomelati/ zvýšen na 75 mg projevila. Se nespavost hned první den po zvýšení dávky ale doktor řekl že to beru... (zkráceno)
mal som kannu ako prášok z byliny, nič to nerobilo nech som to bral akokoľvek, potom extrakt 20:1, dal som si az 300mg do nosa a nič, bol som velmi... (zkráceno)