250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli
Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Brintelix v dávce 10 mg nebyla dobrá volba, stav se mi zhoršil ,že jsem musela občas užít neurol ,po dvou měsících ní lékař zvedl dávku na 20 mg a... (zkráceno)
Dobrý večer, jaké mléčné výrobky dáváte ročním dětem? Dcerka mi je nechce jíst, nemáte zkušenoat?
Dobrý večer, nemáte prosim zkusenosti se sluzbama od krematoriumzvirat.cz ? Máme problemy s pejskem a pomoc by se nam moc hodila. Dekuji
Pro pomněnka Ten samý problém nespavost. Stejne léky tritico 75 a Elicea 15. Vysazovala jsem podobně a ty stáhne pocity. Neberu od února a stále mi... (zkráceno)
Másla kupuju přímo na nutsnmore.cz, mají tam výběr a rychlé dodání.