4 plátky seitanu, 250 g krátkých těstovin (spirálky, vřetýnka apod.), 500 g brokolice, 400 g konzervovaných nakrájených rajčat, několik lístků bazalky (nebo 1 lžička sušené), 100 g tvrdého strouhaného sýra, 4 vejce, 250 ml mléka, 2 lžíce oleje, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Seitan osmahneme po obou stranách na oleji. Omytou brokolici rozdělíme na růžičky a v mírně osolené vodě povaříme téměř doměkka. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu "al dente". Scezené je promícháme se seitanem nakrájeným na kostičky, s rajčaty, povařenou brokolicí, nasekanou bazalkou a dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Směs zalijeme omáčkou z vajec rozšlehaných s mlékem, strouhaným sýrem, solí a pepřem a zapékáme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
No říkala jsem si, že bych vyzkoušela spíše ten jejich sprchový olej a přidávala bych ho do vody, když budu koupat...Zkusím si tam ještě raději... (zkráceno)
No tak toho chci právě také docílit, mít konečné dlouhé vlasy a ještě jsem se ptala jestli se dají ty vlasy fénovat nebo žehlit?
Já jsem se nastartovala pomocí ketofit, zhubla jsem 20 kila a teď už jsem jen v udržovací fázi. Jsem půl roku po dietě a stále hubnu, jím s rozumem a... (zkráceno)
Ahoj syn dost často mývá rýmu, ale právě tu zadní a je to tedy boj, protože chudáček nic nevysmrká a všechno mu jde dolů. Ale kdyby to, alespoň třeba... (zkráceno)