300 g brambor
1 malý patizon
1 cibule
1 malý celer
4 stroužky česneku celerová nať
olej
sůl, voda
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme na tenké plátky pokrájený patizon a kostičky brambor. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme jemně strouhaný celer, utřený česnek a nať.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Cukety, patizony, tykve, zeleninové saláty
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.