15 minut
8 hrnků vody
2 mrkve
1/2 menšího celeru
1/8 hlávky zelí
1 snítka libečku (celerové natě)
1/2 balíčku sójové drti
2 stroužky česneku
1 lžička soli
1 proužek řasy Kombu (předem namočený) 2 lžičky dýňového (sezamového) oleje petrželová nať, 1 lžička zázvoru
Osolenou vodu uvedeme do varu, vložíme do ní na větší kusy nakrájenou zeleninu a řasu, sójové maso, česnek a zázvor. Dochutíme petrželovou natí a dýňovým olejem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Makrobiotická kuchařka
Mám priateľa, ktorý nechápe prečo nemám rád letné horúčavy. Povedal som mu, aby si teraz obliekol pod nohavice kompresné pančucháče. Pozeral na mňa a... (zkráceno)
Měla jsem se zrakem problém ohledně korekce, neustále se mi totiž zhoršoval zrak. A dnes jsem ráda, že jsem se na kliniku objednala a nechala si oči... (zkráceno)
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky