2 porce kapra (300 g), 200 g mrkve, 1 dl bílého netučného jogurtu, 3 stroužky česneku, 1 lžička citronové šťávy, sůl, zelená petrželka na formu: l0g oleje
Porce kapra omyjeme, osušíme a zakapeme citronovou šťávou. Z jogurtu, prolisovaného česneku, soli a najemno nakrájené zelené petrželky vymícháme zálivku, kterou porce kapra zalijeme a necháme v chladu 2 hodiny. Do ohnivzdorné misky vymazané olejem dáme nahrubo nastrouhanou mrkev, poklademe porcemi kapra, přelijeme zálivkou a pečeme v troubě do měkka. Podle potřeby podléváme vodou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
28 g bílkovin, 12 g tuků, 14 g sacharidů, 275 kcal = 1150 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Já jsem se nastartovala pomocí ketofit, zhubla jsem 20 kila a teď už jsem jen v udržovací fázi. Jsem půl roku po dietě a stále hubnu, jím s rozumem a... (zkráceno)
Ahoj syn dost často mývá rýmu, ale právě tu zadní a je to tedy boj, protože chudáček nic nevysmrká a všechno mu jde dolů. Ale kdyby to, alespoň třeba... (zkráceno)
Mě na nehtovou plíseň pomohl pryskyřicový lak Abicin, používala jsem ho 2x týdně a do 2 měsíců byla plíseň pryč, takže ho doporučuji každému kdo se... (zkráceno)
Ahoj letos se chystáme s dětmi poprvé k moři do Turecka, letíme už v květnu, protože tam nechci být v sezóně. Akorát bych si chtěla koupit nové... (zkráceno)