2 porce kapra (300 g), 200 g mrkve, 1 dl bílého netučného jogurtu, 3 stroužky česneku, 1 lžička citronové šťávy, sůl, zelená petrželka na formu: l0g oleje
Porce kapra omyjeme, osušíme a zakapeme citronovou šťávou. Z jogurtu, prolisovaného česneku, soli a najemno nakrájené zelené petrželky vymícháme zálivku, kterou porce kapra zalijeme a necháme v chladu 2 hodiny. Do ohnivzdorné misky vymazané olejem dáme nahrubo nastrouhanou mrkev, poklademe porcemi kapra, přelijeme zálivkou a pečeme v troubě do měkka. Podle potřeby podléváme vodou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
28 g bílkovin, 12 g tuků, 14 g sacharidů, 275 kcal = 1150 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Dobrý den, my jsme batoh od značky Beckmann pořizovali synovi loni a jsem ráda, že batoh máme. Batoh je opravdu dostatečně prostorný, lehoučký a má... (zkráceno)
Někdy to prostě nestačí, proto jsem ze stejného důvodu musel vyhledat doplněk stravy, který podporuje erekci
ja beru jenom probiotika. Je to univerzální vitamin, doplněk stravy na posílení imunity
Zdravím, vyzkoušela jsem na doporučení majdaleny13 zavolat na věštění24. Mohu říct, že jsem byla mile překvapena profesionalitou, čekala jsem spíš... (zkráceno)