2 porce kapra (300 g), 200 g mrkve, 1 dl bílého netučného jogurtu, 3 stroužky česneku, 1 lžička citronové šťávy, sůl, zelená petrželka na formu: l0g oleje
Porce kapra omyjeme, osušíme a zakapeme citronovou šťávou. Z jogurtu, prolisovaného česneku, soli a najemno nakrájené zelené petrželky vymícháme zálivku, kterou porce kapra zalijeme a necháme v chladu 2 hodiny. Do ohnivzdorné misky vymazané olejem dáme nahrubo nastrouhanou mrkev, poklademe porcemi kapra, přelijeme zálivkou a pečeme v troubě do měkka. Podle potřeby podléváme vodou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
28 g bílkovin, 12 g tuků, 14 g sacharidů, 275 kcal = 1150 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Asi pŕed 5. lety jsem byl na Slovensku v Tatrách a v jednom obchode sem si koupil punčocháče velikost 180. Jako kluk jsem takové punčocháče,nebo... (zkráceno)
Měla jsem se zrakem problém ohledně korekce, neustále se mi totiž zhoršoval zrak. A dnes jsem ráda, že jsem se na kliniku objednala a nechala si oči... (zkráceno)
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky