2 porce vykuchané mořské štiky (300 g), 100 g jablek, 2 plátky citronu, 2 stroužky česneku, 1 lžička citronové šťávy, 1 lžička majoránky, sůl
na alobal: 10 g oleje
Z porcí mořské štiky odřízneme boční a hřbetní ploutve, omyjeme a osušíme. Jablko oloupeme a zbavíme jádřince. Jablko a oloupaný česnek nastrouháme na hrubém struhadle, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a ochutíme majoránkou. Směsí naplníme porce mořské štiky. Alobal potřeme olejem, poklademe na něj porce ryby, pokud zbyla nádivka, rozprostřeme ji kolem porcí a pevně zabalíme. Pečeme v troubě asi 15 minut. Na talíři ozdobíme plátky citronu.
Jedna porce přibližně obsahuje:
28 g bílkovin, 6 g tuků, 7 g sacharidů, 195 kcal = 815 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)