750 g rybího filé z mořských ryb, 75 g margarínu nebo tuku, 75 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel nebo pastiňák), 50 g cibule, 30 g rajčatového protlaku, 100 g rajčat, 30 g hladké mouky, ocet, nové kořeni, bobkový list, 50 g bilých fazoli, sůl
V rozpáleném tuku rychle opečeme osolené porce rybího filé. Opečené filé vyjmeme, do tuku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, slabě osmahneme, zamícháme mouku, lehce zasmažíme, přidáme koření, rozmačkaná rajčata, rajčatový protlak, ocet a vlažný vývar. Vše dobře promícháme a zvolna vaříme, až je omáčka přiměřeně hustá. Vařenou omáčku upravíme podle chuti, přecedíme ji na porce rybího filé, přidáme do měkka vařené a scezené fazole jako vložku a necháme ještě 5 minut povařit. Podáváme se špagetami nebo s dušenou rýží.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)