500 g rybího filé z mořských ryb, 100 g másla, 100 g čerstvých žampionů, 750 g syrových brambor, petrželová nať, celý pepř, vývar, sůl
Vyprané rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a vložíme do ohnivzdorné misky vymazané máslem. Obložíme na plátky nakrájenými očištěnými žampiony a bramborami, osolíme, opepříme a povrch pokropíme rozehřátým máslem. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. Při pečení občas přeléváme vlastní šťávou a podle potřeby doléváme vodu nebo vývar. Pečené rybí filé podáváme v misce, ve které se zapékalo, a posypeme sekanou zelenou petrželkou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)