500 g filé z mořských ryb, 75 g másla, 30 g hladké mouky, 30 g cibule, 30 g mrkve nebo karotky, 1 dl červeného vína, divoké koření (nové koření, celý pepř, bobkový list), vývar nebo voda, sůl
Rybí filé nakrájíme na stejnoměrné porce a osolíme. Do červeného vína přidáme na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev, celer, cibuli, koření, připravené osolené rybí filé a dusíme doměkka. Dušené filé vyjmeme, šťávu procedíme, přidáme vývar a zavaříme. Z másla a mouky si upravíme moučné máslo, kterým zahustíme šťávu, a vaříme do částečného zhoustnutí. Dušené filé klademe na teplý talířa přeléváme připravenou šťávou. Podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší přelitou šťávou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)