2 porce rybího filé (300 g), 10 g hladké mouky, 15 g oleje, sůl omáčka: 100 g 30 % taveného sýru, 2 dl mléka, 1 lžička houbového koření, sůl, zelená petrželka
Porce filé osolíme, poprášíme moukou a upečeme dorůžova v teflonové pánvi na oleji. Mléko zahřejeme, přidáme nízkotučný sýr a za stálého míchání sýr necháme rozpustit. Pokud je tužší, rozmačkáme ho vidličkou. Do hotové omáčky přidáme houbové koření, najemno nakrájenou zelenou petrželku a podle chuti osolíme. Na talíři porce opečeného filé přelijeme sýrovou omáčkou.
Jedna porce přibližně obsahuje:
44 g bílkovin, 17 g tuků, 9 g sacharidů, 365 kcal = 1525 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta
Maminy, jaké kupujete dětem jogurtíky? Podle čeho vybíráte?
Já se lupů zbavila až když jsem začala používat šampón Seni care, který obsahuje močovinu (ureu).
Bělící pasty se moc nedoporučují, protože obrušují sklovinu a tím ji ničí...
Já vyzkoušela kde co, ale nakonec asi před dvěma lety jsem narazila na Biomin doplňky a nedám na ně dopustit.Mám vitamín C, vitamín K2, D3Extra,... (zkráceno)
Záleží co si chceš nechat udělat, jestli přizvednou, vymodelovat nebo rovnou plastiku. Jestli máš prsa relativně velká tak stačí vymodelování i... (zkráceno)