600 g tresky, 2 dl octa, 100 g cibule, 2 bobkové listy, několik zrnek nového koření, 80 g slaniny bez kůže, 1 citron, 1 dl 33 % kyselé smetany, sůl
Tresku očistíme, vykostíme a necháme 24 hodin marinovat v chladu v marinádě připravené z octa, cibule nakrájené na kolečka, bobkového listu a zrnek nového koření. Ryby prošpikujeme slaninou, přidáme na kolečka nakrájený citron a upečeme. Z marinády a kyselé smetany připravíme omáčku. Podáváme se sterilovaným květákem, rajskými jablíčky a brambory vařenými ve slané vodě.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)