600 g vykostěného rybího filé - tresky, 100 g tuku, 1 dl oleje, 100 g cibule, 3 -4 stroužky česneku, kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), 500 g rajčat, 1 dl bílého vína, mletý pepř, 300 g rýže, sůl
Do kastrolu dáme tuk s olejem, vložíme na něj oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Necháme zpěnit, přidáme 3 - 4 stroužky utřeného česneku, očištěnou a nakrájenou zeleninu, na kostky nakrájená rajčata, ze tří čtvrtin uvařenou rýži, bílé víno a sekanou petrželku. Pak vložíme očištěnou, osolenou a opepřenou rybu nakrájenou na větší kusy a vše vaříme na prudkém ohni asi 10 minut. Poté odklopíme pokličku a necháme znovu 6 až 8 minut vařit. Rybu vyjmeme, upravíme na mísu a zalijeme necezeným vývarem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)