750 g očištěné tresky, 5 cI bílého vína, 60 g hrubé mouky, 130 g oleje na smažení, 2 vejce, sůl
Očištěné a omyté porce tresky necháme okapat, osolíme je a smáčíme v těstíčku, které připravíme z bílého vína, vajec, mouky, oleje a soli. Řídké těstíčko dobře rozšleháme a obalené porce tresky vkládáme ihned do rozpáleného oleje a smažíme po obou stranách zvolna dočervena. Jako přílohu podáváme smažené bramborové hranolky, vařené brambory nebo bramborovou kaši a tatarskou omáčku.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Ryby pro každý den
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)