100 g tofu (2 plátky), 2 vejce, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce Solamylu, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžičky worcesterské omáčky, 2 stroužky česneku, 20 g oleje na smažení
Vejce, hořčici, Solamyl, sůl, pepř, worcester a utřený česnek umícháme v misce. Do směsi naložíme plátky tofu minimálně na půl dne. Smažíme na oleji a podáváme s brambory nebo chlebem.
1 porce přibližně obsahuje:
14 g bílkovin, 21 g tuku, 7 g sacharidů, O g vlákniny
270 kcal = 1130 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
Mám priateľa, ktorý nechápe prečo nemám rád letné horúčavy. Povedal som mu, aby si teraz obliekol pod nohavice kompresné pančucháče. Pozeral na mňa a... (zkráceno)
Měla jsem se zrakem problém ohledně korekce, neustále se mi totiž zhoršoval zrak. A dnes jsem ráda, že jsem se na kliniku objednala a nechala si oči... (zkráceno)
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky