Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Smažené tofu

29.8.2006 / Rubrika: Sója a tofu

400 g tofu, 1 vejce, 100 g hladké mouky, asi 100 ml světlého piva (nebo bílého vína), 2 lžíce nasekané petrželky, olej na smažení, sůl

Tofu nakrájíme na plátky a obalíme v těstíčku připraveném z mouky, piva (popř. vína), rozšlehaného vejce, nasekané petrželky a špetky soli. Plátky smažíme v dostatečném množství horkého oleje. Podáváme s podušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem a různě upravenými bramborami.

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
včera21:44
13 reakcí

Jste těhotná?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo postoupil IVF. Ráda bych znala vaše zkušenosti. Kde jste byly a za jak dlouho se zadařilo?

Jindra
včera21:43
9 reakcí

dětské oblečení

Díky za tip, českou výrobu vždycky ráda podpořím

Kamilka
včera20:55
16 reakcí

Nadostatek vitamínu D

vždyt stačí brát ho ve formě potravinových doplnků a tím se doplní, nebo ne?

Amanda
včera20:54
22 reakcí

Zlepšení imunity

na posílení imunity je nejlepší imunohelp z naturevia

Tiena
včera13:18
2 reakcí

Co na popáleninu

Ahoj, já doporučuju koupit sprej hemacut. Ten je super, nám se teda osvědčil bezvadně.

Jindra
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.