400 g tofu, 1 vejce, 100 g hladké mouky, asi 100 ml světlého piva (nebo bílého vína), 2 lžíce nasekané petrželky, olej na smažení, sůl
Tofu nakrájíme na plátky a obalíme v těstíčku připraveném z mouky, piva (popř. vína), rozšlehaného vejce, nasekané petrželky a špetky soli. Plátky smažíme v dostatečném množství horkého oleje. Podáváme s podušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem a různě upravenými bramborami.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky
Zdravím, co tento doplněk stravy má někdo doma? https://nyaderm.com/