400 g tofu, 1 vejce, 100 g hladké mouky, asi 100 ml světlého piva (nebo bílého vína), 2 lžíce nasekané petrželky, olej na smažení, sůl
Tofu nakrájíme na plátky a obalíme v těstíčku připraveném z mouky, piva (popř. vína), rozšlehaného vejce, nasekané petrželky a špetky soli. Plátky smažíme v dostatečném množství horkého oleje. Podáváme s podušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem a různě upravenými bramborami.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
To ano jsou.. vždy najdeš plno cenových relací a kvalit výroby..
Přítel si kupuje tady ty pilulky ze supererekce a ty teda fungují perfektně, bohužel nevím přesný název, ale určitě ho doporučuju i za něj
Já osobně nedám dopustit na fermentovaný čaj kombuchu. Tenje bohatý na vitamíny, antioxidanty a probiotika, takže je velmi zdravý pro zažívání a... (zkráceno)
Nejsem úplně zastáncem doplňků stravy, takže probiotika do těla přijímám za pomoci kombuchy, což je fermentovaný čaj. Je to velmi zdravý nápoj, který... (zkráceno)