100 g sójových nudliček, 1 velká červená paprika, 1 menší cuketa, 3 stroužky česneku, 100 ml vývaru (i z kostky), 100 ml bílého vína, 1 lžička čínského koření pěti vůní, 2 lžíce kukuřičné nebo bramborové moučky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Sójové nudličky povaříme v ochucené vodě 15 minut. Pak je odstavíme a necháme dalších 20 minut bobtnat. Po vychladnutí nudličky scedíme, obalíme v moučce smíchané s kořením pěti vůní, solí a pepřem. Na oleji je osmahneme dozlatova, přidáme k nim prolisované stroužky česneku, na tenké plátky nakrájenou cuketu, papriku nakrájenou na nudličky a krátce zeleninu orestujeme. Pak směs zalijeme vývarem a vínem a dusíme, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme s rýží.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky
Zdravím, co tento doplněk stravy má někdo doma? https://nyaderm.com/