150 g tofu, 100 g žampiónů, 60 g cibule, 20 g oleje, pepř, mletý kmín, sůl
Tofu osušíme a nakrájíme na kostky, které opečeme na polovině oleje. Na druhé polovině oleje osmahneme drobně nakrájenou cibuli, osolíme ji, zalijeme 2 lžícemi horké vody a dusíme do vysmahnutí. Poté k ní přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme je, okořeníme a dusíme dosucha. Opečené tofu promícháme s houbami a potom ještě 7 minut zapékáme. Podáváme s vařenými brambory.
1 porce přibližně obsahuje:
13 g bílkovin, 18 g tuku, 7 g sacharidů, 1,2 g vlákniny 240 kcal = 1000 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
Já beru zoloft sedm let.Prošla jsem si roky předtím velmi těžkými, stresujícími situacemi, které se táhli spoustu let a nikdy mě nenapadlo jít k... (zkráceno)
Dobrý den, my jsme batoh od značky Beckmann pořizovali synovi loni a jsem ráda, že batoh máme. Batoh je opravdu dostatečně prostorný, lehoučký a má... (zkráceno)
Někdy to prostě nestačí, proto jsem ze stejného důvodu musel vyhledat doplněk stravy, který podporuje erekci
ja beru jenom probiotika. Je to univerzální vitamin, doplněk stravy na posílení imunity