4 sójové steaky, 4 středně velké uvařené brambory, 1 červená paprika, 1 malá cuketa, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 4 plátky sýra, kečup, lžička oregana, 2 lžíce kukuřičné nebo bramborové moučky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Sójové steaky připravíme jako v předešlých receptech. Scezené a vychladlé je osolíme, opepříme, ochutíme oreganem a poprášíme moučkou. Na oleji je po obou stranách osmahneme, pak je vyjmeme a uložíme na teplé místo. Do stejného tuku vložíme nadrob no nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem a krátce zpěníme. Pak přidáme na plátky nakrájené brambory, plátky cukety, na nudličky nakrájenou papriku a společně za častého míchání orestujeme. Sójové steaky vrátíme do mísy, rozdělenou směsí maso pokryjeme, zakapeme kečupem, poklademe na ně plátky sýra a krátce zapečeme.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
To ano jsou.. vždy najdeš plno cenových relací a kvalit výroby..
Přítel si kupuje tady ty pilulky ze supererekce a ty teda fungují perfektně, bohužel nevím přesný název, ale určitě ho doporučuju i za něj
Já osobně nedám dopustit na fermentovaný čaj kombuchu. Tenje bohatý na vitamíny, antioxidanty a probiotika, takže je velmi zdravý pro zažívání a... (zkráceno)
Nejsem úplně zastáncem doplňků stravy, takže probiotika do těla přijímám za pomoci kombuchy, což je fermentovaný čaj. Je to velmi zdravý nápoj, který... (zkráceno)