400 g krátkých těstovin (vřetýnka apod.), 400 g tofu, 2 vejce, 300 ml mléka, 30 g hladké mouky, 50 g strouhaného parmazánu nebo čedaru, špetka muškátového oříšku, hrst petrželky, 30 g másla, olej na vymazání mísy, sůl, pepř
Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel, do kterého přidáme strouhaný parmazán, na kostičky nakrájené totu, ochutíme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme žloutky. Pak přidáme ušlehaný sníh z bílků, uvařené těstoviny, nakrájenou petrželku a celou směs dáme do olejem vymazané zapékací mísy. V předem vyhřáté troubě zapékáme dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky
Zdravím, co tento doplněk stravy má někdo doma? https://nyaderm.com/