350-400 g špaget, 400 g "třešničkových" rajčátek, hrst rokety, 100 g černých oliv, 50 g parmazánu nebo jiného tvrdého sýra, 2 lžíce olivového oleje, sůl
Čerstvá třešničková rajčátka rozkrojíme na půlky. Vložíme je do rozehřátého olivového oleje, ochutíme oreganem a necháme za občasného míchání asi 5 minut dusit na mírném plameni. Pak přidáme vypeckované a na půlky nakrájené olivy, poloviční množství nahrubo nasekaných listů rokety a podle potřeby ještě nepatrně osolíme. Mezitím uvaříme těstoviny a scezené je promícháme s připravenou omáčkou, posypeme zbývajícími listy rokety a nahrubo nastrouhaným parmazánem. Ihned podáváme. Poznámka: Místo rokety můžeme použít listy pampelišek.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Ahoj. Umíte mně někdo poradit kvalitní ortopedickou kancelářskou židli? Děkuji
Moc díky,objednala jsem je v drmax, mám už i vyzkoušené a super
Mně se povedlo přítelkyni vybrat krásný set na Olivie.cz. Vím, že po něm pokukovala, tak snad bude mít radost :)
Moc díky za rady. Vaxol používám zhruba týden a svědění opravdu přestalo. Navíc si nemusím ani čistit uši, i toto Vaxol zvládá spolehlivě.