350-400 g špaget, 400 g "třešničkových" rajčátek, hrst rokety, 100 g černých oliv, 50 g parmazánu nebo jiného tvrdého sýra, 2 lžíce olivového oleje, sůl
Čerstvá třešničková rajčátka rozkrojíme na půlky. Vložíme je do rozehřátého olivového oleje, ochutíme oreganem a necháme za občasného míchání asi 5 minut dusit na mírném plameni. Pak přidáme vypeckované a na půlky nakrájené olivy, poloviční množství nahrubo nasekaných listů rokety a podle potřeby ještě nepatrně osolíme. Mezitím uvaříme těstoviny a scezené je promícháme s připravenou omáčkou, posypeme zbývajícími listy rokety a nahrubo nastrouhaným parmazánem. Ihned podáváme. Poznámka: Místo rokety můžeme použít listy pampelišek.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Dobrý den, my jsme batoh od značky Beckmann pořizovali synovi loni a jsem ráda, že batoh máme. Batoh je opravdu dostatečně prostorný, lehoučký a má... (zkráceno)
Někdy to prostě nestačí, proto jsem ze stejného důvodu musel vyhledat doplněk stravy, který podporuje erekci
ja beru jenom probiotika. Je to univerzální vitamin, doplněk stravy na posílení imunity
Zdravím, vyzkoušela jsem na doporučení majdaleny13 zavolat na věštění24. Mohu říct, že jsem byla mile překvapena profesionalitou, čekala jsem spíš... (zkráceno)