350-400 g špaget, 400 g "třešničkových" rajčátek, hrst rokety, 100 g černých oliv, 50 g parmazánu nebo jiného tvrdého sýra, 2 lžíce olivového oleje, sůl
Čerstvá třešničková rajčátka rozkrojíme na půlky. Vložíme je do rozehřátého olivového oleje, ochutíme oreganem a necháme za občasného míchání asi 5 minut dusit na mírném plameni. Pak přidáme vypeckované a na půlky nakrájené olivy, poloviční množství nahrubo nasekaných listů rokety a podle potřeby ještě nepatrně osolíme. Mezitím uvaříme těstoviny a scezené je promícháme s připravenou omáčkou, posypeme zbývajícími listy rokety a nahrubo nastrouhaným parmazánem. Ihned podáváme. Poznámka: Místo rokety můžeme použít listy pampelišek.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)