350-400 g dlouhých těstovin (špagety, tagliatelle apod.), 500 g čerstvého (nebo 250 g mraženého špenátu), 1 cibule, 2 stroužky česneku, 80 g nivy, 200 ml smetany, špetka muškátového oříšku, sůl, pepř, 30 g másla, sůl
Čerstvé špenátové listy důkladně propláchneme pod tekoucí vodou a v nepatrném množství mírně osolené vody je krátce spaříme. Scedíme je, pokrájíme na menší kousky a pak je krátce podusíme na másle a drobně nakrájené cibuli a nasekaném česneku. Máme-li jen mražený špenát, necháme jej rovněž podusit, dokud se zcela nerozmrazí. Rozdrobenou nivu rozmícháme se smetanou dohladka a přidáme do špenátu. Ochutíme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Přidáme uvařené těsto viny a promícháme s připravenou špenátovou omáčkou.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Ženy a ten nyaderm doplňuje kolagen nebo jak přesně má přispívat na zmírnění těch projevů stárnutí?
Ahojky Cecílie. Ty legíny mě neomezují vůbec nijak, cítím se v nich moc příjemně
Už je mám doma, tak poctivě zobu a věřím, že mi to pomůžou, protože to hodnocení co jsem na doplněk četla je perfektní.
patně sem šlápla a utrhl se mi malíček zespodu u chodidla,trhlina byla asi 1 cm.dnes ji mám así 2 mm,ale poád se to víc nehojí, trvá to již pes ti... (zkráceno)
Ahoj ano přesně tento. Já už sem právě zkoušela spoustu krémů a tak ale to mi nějak nefunguje :D Jinak drink už mám doma