350-400 g těstovin, 3 různobarevné papriky (zelená, červená, žlutá), 1 menší cuketa, 1 větší mrkev, 200 ml sladké smetany, 50 g strouhaného parmazánu nebo čedaru, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Na oleji krátce osmahneme na kostičky nakrájenou zeleninu. Mírně ji osolíme a zvolna dusíme. Podle potřeby občas podlijeme vodou, aby se nepřipálila. K měkké zelenině přidáme smetanu, opepříme a mícháme do zhoustnutí. Mezitím uvaříme těstoviny, scedíme je a prohřejeme se zeleninovou omáčkou. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Mám priateľa, ktorý nechápe prečo nemám rád letné horúčavy. Povedal som mu, aby si teraz obliekol pod nohavice kompresné pančucháče. Pozeral na mňa a... (zkráceno)
Měla jsem se zrakem problém ohledně korekce, neustále se mi totiž zhoršoval zrak. A dnes jsem ráda, že jsem se na kliniku objednala a nechala si oči... (zkráceno)
Proč jsou v Česku multifokální brýle tak neskutečně předražené? Asi tak 10x? Kdo se na tom nejvíce pakuje? Výrobce skel, výrobce obrub,... (zkráceno)
Mě krémy na celulitidu nikdy moc nepomáhaly ale ted jsem začala používat krém z canamana s obsahem cbd a mám sním moc dobrý výsledky