400-500 g fazolek (i mražených), 100 g ementálu, 1 žlutá nebo červená paprika, svazek ředkviček, 2 velká tvrdší rajčata, 1 červená cibule, 1 stroužek česneku, hrst pažitky nebo petrželky, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce octa, sůl, pepř
Fazolky pokrájené na kousky uvaříme ve slané vodě, scedíme a necháme vychladnout. Očištěnou papriku pokrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky, rajčata na malé kousky a přidáme k fazolkám. Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou zelenou natí, zakapeme olejem, octem, mírně osolíme, opepříme a necháme 10 minut odpočinout. Touto marinádou salát zalijeme, promícháme a ozdobíme kostičkami ementálu.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Zdravím, poradíte kde vybrat zážitkový dárek? Znáte nějaké spolehlivé stránky, kde mají velký výběr?
Za sebe můžu doporučit cbd kapky z rastakoala.com. Ten účinek je tam velmi rychlý. Neužívám je ani měsíc a spím mnohem lépe.
Skrz časté migrény jsem začala užívat jak cbd, tak i cbg a zhruba po měsíci jsem zaznamenala, že migrény nemám tak často a jsem na tom čím dál lépe.
Kateřino já můžu doporučit nyaderm. Zezačátku jsem k tomu byla skeptická protože sem před tím vyzkoušela kde co, ale jsem mile překvapená. Vlasy i... (zkráceno)
Nic lepšího než od americké firmy Zenioptical asi není. Příjdou asi na cca 10 procent ceny nejdražších brýlí v Čechách tedy asi 2000 Kč v plné výbavě... (zkráceno)