2 velká jablka, 200 g ementálu (nebo jiný tvrdý sýr), 1/2 citronu,10 vlašských ořechů, 1 lžíce (olivového) oleje, sůl, pepř
Jablka oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Pokapeme je trochu citronovou šťávou, aby dužina nezhnědla. K jablkům přidáme kostičky sýra, oloupané a nasekané vlašské ořechy, pokapeme vše olejem, mírně osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Podáváme s toasty.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Ahoj. Umíte mně někdo poradit kvalitní ortopedickou kancelářskou židli? Děkuji
Moc díky,objednala jsem je v drmax, mám už i vyzkoušené a super
Mně se povedlo přítelkyni vybrat krásný set na Olivie.cz. Vím, že po něm pokukovala, tak snad bude mít radost :)
Moc díky za rady. Vaxol používám zhruba týden a svědění opravdu přestalo. Navíc si nemusím ani čistit uši, i toto Vaxol zvládá spolehlivě.