350-400 g kysaného zelí, 1 cibule, 5 lžic láku ze zelí, cukr, 2 lžíce oleje
Kysané zelí scedíme, necháme okapat a pak nakrájíme. Přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibuli. Lák nepatrně osladíme, přidáme olej a vmícháme do salátu. Ihned podáváme.
Obměna: Do salátu můžeme přidat 1- 2 jablka nakrájená na plátky, nebo 2 lžíce nastrouhaného křenu nebo hrst nasekaného čerstvého kopru. Zajímavá je i kombinace kysaného zelí s kompotovaným ananasem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Ahoj Dano, omlouvám se za dlouhou prodlevu, snad ještě občas koukneš na tyto stránky a přečteš si můj příspěvek. Na moji omluvu jsme mezitím... (zkráceno)
Missi jsou vám legíny přesně podle tabulky? Abych si nevzala špatnou velikost
Dragonfly neznám ale nadchly mě kratásky v eshopu, je vše kvalitní co jste tu objednali?
Beru tento lék cca 5 let a to 150 mg, nekdy lékař sníží na 75 mg a tak 2x tydne Neurol 0,25 mg a to spíše večer, lék me vyhovuje, také mám hučení v... (zkráceno)